Paneng Gai
Paneng Gai var en utav de rätterna.
Jag blev så förtjust i några av rätterna att jag till och med köpte med mig kryddmixar till Sverige för att lätt kunna laga dem hemma.
De kryddmixarna är sedan länge slut och sedan de tog slut har jag inte lagat
rätterna en enda gång. Nu skulle det bli ändring på det.
Jag hittade dessa två varor i en välsorterad matbutik.

På påsens baksida står det att man ska använda en påse kryddor och en burk Coconut Milk på 2-3 kycklingfiléer. Jag tycker dock inte om när cocossmaken blir för framträdande så tog jag en burk Coconut Milk på två påsar kryddor
och 6 kycklingfiléer. Sedan spädde jag ut såsen med grädde och mjölk.
Jag skivade även en röd paprika och lät den puttra
med i såsen de sista minutrarna.
Till detta serverades äggnudlar och sockerärtor.
Resultatet blev riktigt bra och det smakade som i Thailand.
Fast utan det där ogräset de alltid ska slänga i maten.

Det var jättegott! Det här får du laga fler gånger :)
MAJ AO BAJ MAGROOD!
Finns det inte currypasta att köpa? Tror det finns på den där välsorterade affären som du pratade om!
Med det sagt var min poäng: Sluta var slapp och laga på riktigt. Vi har ju gått skolan!
Gött att Du är tillbaka!
Detta kan Du fixa till mig när jag är hemma, dock ingen mjölk och grädde bara!
Asiatiska köket är det jag får hålla mig till just nu!
Sweet as...
Mor: Ja det blir fler gånger, men först ska jag testa laga Masaman.
Lippe: Hehe ja egentligen. Skulle vilja göra de där vårrullarna igen! Ett projekt när du kommer upp kanske? Flambera ska vi nog inte testa iaf..
Saya: Ja det kan jag göra! När kommer du nästa gång?
Yranveckan!
Det där lagar vi ofta hemma, det är bara tillsätta allt man tycker är gott så blir det ännu bättre. Massa grönsaker och grejer.